Maltese Honey Body Cream od spoločnosti Ghasel – medové prípravky, po ktorých sa budete cítiť krásna

Dokonale vyživuje, revitalizuje a vyhladzuje suchú pokožku. Maltese Honey Body Cream od spoločnosti Ghasel – hlboko hydratačný telový krém so zamatovou textúrou, ktorý dodá vašej pokožke potrebnú dennú dávku vitamínov. Vďaka starostlivo vybraným účinným látkam rastlinného pôvodu a najkvalitnejším zložkám budú účinky viditeľné už po prvom použití.

Hlavnými zložkami sú maltský med, bambucké maslo, prírodné zvláčňujúce látky, rastlinný glycerín, avokádový olej, vitamín E a B12. Krém má textúru ľahkú ako telové mlieko a zvlhčujúcu ako telové maslo a vďaka tomu budete mať pocit sviežej a mladej pleti. Medovo-kvetinová vôňa upokojí vaše zmysly a zavedie vás do krajiny medu – slnečnej Malty.

Zoznámte sa s najpredávanejším krémom Maltese Honey Body Cream od spoločnosti Ghasel!

Drahocenný maltský telový krém na báze medu vložil silu prírody do kozmetickej nádobky. Je to skutočná vitamínová bomba, ktorá dodá vášmu telu dobrú dávku vitamínov, ktoré sú nevyhnutné pre žiarivosť a vitalitu. Maltský med je receptom na zdravie, mladosť a krásny vzhľad. Účinky si všimnete už po prvom použití – privítajte svoju novú pokožku!

Maltský med obsahuje asi 90% tymianového peľu, ktorý je známy svojimi liečivými vlastnosťami a je oceňovaný aj pre svoju intenzívnu vôňu. Obsahuje tiež dôležité antioxidanty – flavonoidy s účinkami proti starnutiu. Najúčinnejšie na spomalenie starnutia pokožky a stratu pevnosti, udržanie zdravého tónu a hladkosti je práve použitie antioxidantov. Vďaka obsahu mnohých bioaktívnych zložiek si vychutnáte nádherne hodvábnu pokožku. S prírodným telovým krémom Maltese Honey Natural Body Cream od spoločnosti Ghasel môžete zastaviť čas…

dobrý telový balzam s medom

Ako Maltese Honey Body Cream obnovuje mladistvosť pokožky?

  • Vitamín E (tokoferol) – nazývaný „vitamín mladosti“, obsahuje zmes prírodných tokoferolov (antioxidantov), ktoré chránia pokožku pred voľnými radikálmi, ľahko prenikajú do hlbokých vrstiev kože, kde „zvnútra“ vylepšujú štruktúru pokožky a obnovujú jej hustotu.
  • Vitamín B12 (kyanokobalamín) – znižuje nadmernú pigmentáciu, vyhladzuje jemné linky a vrásky, reguluje syntézu melanínu, chráni pred starnutím pokožky spôsobeným UV žiarením.
  • Maltský med – poskytuje primerané zvlhčenie pleti, vytvára ochrannú bariéru, má protizápalové účinky a okysličuje pokožku, ktorá bude pružná a napnutá
  • Bambucké maslo (Butyrospermum Parkii Butter Extract) – bohaté na mastné kyseliny, dodáva pokožke zlatistú farbu, zvláčňuje ju, chráni ju pred škodlivým UV žiarením, pomáha odstraňovať škvrny, strie a pomarančovú kôru a zabraňuje úniku vody z pokožky tak, že na jej povrchu vytvára ochrannú bariéru.
  • Výťažok z nechtíka lekárskeho (Calendula officinalis) – obnovuje rovnováhu pH pokožky, upokojuje zápal a podráždenie (napr. po holení, opaľovaní), podporuje prirodzenú imunitu pleti, chráni ju pred vonkajšími vplyvmi a pomáha pri nadmernom odlupovaní pokožky.

A na doplnenie, vyskúšajte aj výživný hydratačný krém na tvár Maltese Honey Face Moisturiser od spoločnosti Ghasel!