Najlepšie sérum na reaktívnu pokožku a metličkové žilky? NANOIL!

Pri starostlivosti o reaktívnu pokožku musíme byť super jemní. Prečo je tomu tak? Jednoducho preto, lebo je oveľa tenšia a citlivejšia voči externým agresorom a často úplne neškodným iritantom narozdiel od mastnej, zmiešanej a normálnej pokožky. Aby sme ju upokojili a ochránili pred vznikom reakcie, musíme byť k nej ohľaduplní a porozmýšlať o výbere vhodnej kozmetiky a liečby.

Pokožka náchylná na začervenanie sa zdá byť rastúcim problémom žien a mužov na celom svete. Častejšie ňou trpia ľudia so svetlou pleťou a svetlým vlasmi. Nie je to však pravidlom, lebo tento typ pokožky je podmienený hlavne génmi. Zaujímavé je, že pokožka dokáže zmeniť svoj typ v dôsledku hormonálnej antikoncepcie, jedla, ktoré pravidelne konzumujeme alebo poveternostných podmienok.

Čo vám môže pomôcť upokojiť podráždenie pokožky a redukovať začervenanie?

Je tiež veľmi časté, že pokožka zmení svoj typ počas starnutia, ako výsledok životného štýlu, ktorý vediete alebo liečby, akú používate. Bohužiaľ, vo väčšine prípadov to prispieva k zhoršeniu kožných problémov. Čo by ste mali teda robiť na dennej báze, aby ste upokojili kuperóznu pokožku, ktorá je náchylná na začervenanie? Môžete napríklad:

  • vypiť denne aspoň 2 litre minerálnej vody
  • na dennej báze používať krémy s SPF
  • obmedziť konzumáciu pikantných jedál
  • používať len jemnú kozmetiku a čistiace prípravky
  • pravidelne používať Nanoil Anti-Redness Face Serum

Čo obsahuje Nanoil Anti-Redness?

Upokojujúce sérum dokazuje, že je z viacerých dôvodov perfektné na reaktívnu pokožku. Najdôležitejšie sú, samozrejme, ingrediencie. V Nanoil Anti-Redness Serum nenájdete žiadne nepotrebné doplnky, alkohol alebo arómy. Namiesto toho, aby bolo zložené z nejakých pofidérnych látok, obsahuje 4 rastlinné extrakty, zvolené a namiešané hlavne pre ľudí, ktorých trápi podráždená pleť a začervenanie. Nanoil sérum na tvár, vďaka týmto prírodným ingredienciám vyživuje, upokojuje, chráni a hydratuje reaktívnu pokožku.

Je zaujímavé, že zoznam prírodných extraktov je dlhší, lebo Nanoil Anti-Redness Face Serum obsahuje aj rastlinné antioxidanty získané z rastlín rastúcich v Ázii. Punarnava – lebo je to antioxidant – bojuje proti voľným radikálom a poradí si s nežiaducimi účinkami oxidatívneho stresu. Znamená to, že predchádza starnutiu.

Táto unikátna receptúra pre citlivú pokožku by nebola kompletná bez mocného extraktu z pagaštanu konského. Táto látka sa zameriava na steny krvných ciev, posilňuje ich a zvyšuje ich elasticitu. A takto Nanoil Anti-Redness Face Serum v podstate eliminuje a predchádza poškodeniu ciev.

Aké sú benefity používania Nanoil Anti-Redness Face Serum?

Keď budete pravidelne používať Nanoil sérum na reaktívnu pleť, získate len a len benefity. Keď začnete s aplikáciou séra na dennej báze, tak:

  • bude vaša pokožka menej reaktívna voči vonkajším vplyvom
  • sa upokojí podráždenie pokožky
  • sa posilnia steny kapilár
  • sa zníži množstvo metličkových žiliek
  • získate ochranu
  • sa oddiali starnutie pokožky

Je jednoznačné, že Nanoil sérum ponúka veľké množstvo benefitov, ktoré sa zameriavajú na niekoľko kožných problémov súčasne.

Nanoil najlepšie produkty na popraskané cievky na tvári

Je Nanoil Anti-Redness Face Serum určené len pre citlivú pokožku?

Keď sa pozriete na zoznam ingrediencií a zanalyzujete účinky, ktoré majú na pokožku, je jasné, že Nanoil Anti-Redness Face Serum nie je určené len na citlivú pokožku. Je účinné na všetky typy pokožky, lebo je jemné a bohaté na živiny, a preto každý môže zaradiť Nanoil Anti-Redness Face Serum do svojho pravidelného režimu.

Oplatí sa takisto myslieť na to, že Nanoil sérum na tvár obsahuje veľký podiel vody, neobsahuje oleje, čo je ďalším dôvodom, prečo je perfektné pre každý typ pleti. Je ľahké a preniká rýchlo, pričom nezanecháva na tvári mastný pocit. Tiež to znamená, že Nanoil sérum môžete aplikovať dokonca niekoľkokrát denne. A aplikácia je jednoduchá. Keďže produkt obsahuje kvapkadlo, môžete sérum na tvár naniesť priamo z fľašky.

Je dôležité, aby ste nevynechali oblasť krku a hrude, hlavne keď si uvedomíte, že vo fľaške je veľa produktu. Ak to urobíte, dodáte živiny všetkým oblastiam, ktoré sú vystavované slnku a na ktoré pôsobia vonkajší agresori.

Ak sa o Nanoil Anti-Redness Face Serum chcete dozvedieť viac alebo si ho objednať, navštívte www.nanoil.sk.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *